Din insats betyder ALLT

UNICEF har massa saker du kan göra för att hjälpa barn. De har inga direkta medel för att hjälpa människor som är utsatta för trafficking eller har varit utsatta för det, men genom att de hjälper barn som fortfarande har en chans till ett bättre liv kan de skära ner på offren för trafficking. Men UNICEF är en frivilligorganissation och är helt beroende av bidrag från företag och privatpersoner så gör en god gärning och rädda ett barns liv! I dagens samhälle är en femtiolapp ingenting så varför inte lägga den på något vettigt istället för att köpa godis? Här nedan kommer lite tips från UNICEFs hemsida:

* http://www.unicef.se/egna-insamlingar   starta din egen insamling och samla ihop en slant som du sedan ger till UNICEF och de hjälper sedan fler barn för de  pengar DU tjänat ihop. Genom att gå in på länken här kan du starta ett insamlingsprojekt med UNICEF där du får en egne sida  där du bloggar, tipsar och samlar in pengar.
* Som Världsförälder skänker du 100 kronor eller mer varje månad via autogiro. Inte bara till ett barn utan till många. Det blir mer rättvist så. En månad vaccineras ett barn i Nigeria, en annan gång ger du ett barn möjlighet att få gå i skolan i Ecuador och en tredje gång kanske ditt bidrag används för att ge ett barn tillgång till rent dricksvatten i Bangladesh. Anmäl dig att bli Världsförälder nu!
*
Skänk 50 kr via SMS Hjälp UNICEF i kampen för världens mest utsatta barn. Skänk 50 kronor genom att SMSa UNICEF till 72 900.
*
Om du vill skänka en gåva till UNICEFs arbete för barn världen över via plusgiro (tidigare postgiro) eller bankgiro kan du sätta in pengar på:

PLUSGIRO: 90 20 01-7
BANKGIRO: 902-0017

Vill du veta mer om hur DU kan hjälpa till g å in på www.unicef.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0